WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Zondag 26 mei seizoensafsluiting 2018/2019

zondag 26 mei 2019   |   11:00 - 20:00   |   Veld 1
Komt allen en meld je aan voor de clinic én/of de overheerlijke zondagse Hockeyhap.
Rond het middaguur -van 11:30 tot 12:30 uur- neemt onze jeugd (DEF-jeugd en C-jeugd) deel aan een leerzame, doch bovenal spetterende hockeyclinic. De clinic staat onder de bezielende leiding van onze enthousiaste mannen van HJ1 en H1. Waterveld 2 is speciaal voor deze gelegenheid vrijgehouden. De (jongste) jeugd kan zich nadien volop vermaken op het springkussen.

Direct daarna spoeden wij ons allen naar waterveld 1 om de in zeges grossierende vlaggenschepen van onze vereniging aan te moedigen. Het Dames 1 team dat op 19 mei reeds kampioen is geworden en naar de 2e klasse is gepromoveerd zal nog een mooie wedstrijd tegen Abcoude spelen. Heren 1 gaat in de beslissende slotfase van de competitie strijden om promotie naar de 2e klasse enerzijds én om het kampioenschap van de 3de klasse anderzijds. Aldus kan 26 mei uitgroeien tot een historische dag voor het West-Friese hockey. Kortom, reden te over voor de WFHC-jeugdhockeyers om onze club door dik en dun trouw te blijven en te zijner tijd door te stromen naar de seniorenlijn.

Na afloop van de heren 1-wedstrijd worden alle kampioenteams in het zonnetje gezet tijdens het zogenaamde "Huldiging-der-Kampioenen"- evenement. Dit evenement staat gepland om 16:30 uur en zal plaatshebben op het terras voor ons clubhuis. De club rekent op uw komst en uiteraard op uw support!

Tot slot kunnen alle belangstellenden, van jong tot oud, onder het genot van diverse lekkernijen uit de cuisine van Isabelle (vergeet je niet in te schrijven!) en een verfrissend drankje nagenieten van het ongetwijfeld onvergetelijke hockeyfestijn dat zondag 26 mei aanstaande op het onvolprezen Roskam-sportcomplex plaatsvindt.
 
organisator: P. van der Wolf

Sponsor uitgelicht

WFHC TV




WORD VRIJWILLIGER



WFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.