WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd

WFHC - Funkey

Funkey bij WFHC
Hockey is er voor iedereen, dus ook voor de allerkleinsten! Om 4- 5 en 6-jarigen alvast op een leuke en natuurlijke manier kennis te laten maken met sportief bewegen is er Funkey.

Funkey heeft als doel om kinderen spelenderwijs goed te leren bewegen. Het doel van Funkey is terug te vinden in de naam: FUN in goed leren bewegen is KEY. Het gaat dus om méér dan hockey; het programma omvat grondvormen van bewegen, loopscholing, balvaardigheid en een vorm van hockey. Hiermee willen we bijdragen aan de motorische ontwikkeling van onze jongste generatie.

Open les
Op woensdag 17 februari 2022 van 16.00 uur tot 16.45 uur is er een open les voor alle kinderen van 4 en 5 jaar. Hierbij kun je kijken of FunKey iets is voor jou sportieveling. Graag ook voor de open les aanmelden via Hoorn Beweegt. (gratis).
 
Funkey Trainingen

Op woensdag 3 maart 2022 start FunKey, deze trainingen zijn ook op woensdagmiddag van 16.00 uur tot 16.45 uur en vinden plaats op vanaf 3 maart  t/m 6 april  (6 weken). Aanmelden kan via de Hoorn Beweegt. 
De kosten zijn €30,- voor 6 lessen.
De trainingen worden gegeven door geschoolde trainers. Deze trainers zijn opgeleid binnen de vereniging dan wel via ROC of ALO.
De trainingen vinden plaats op onze mooie locatie aan de Roskam 6 in Zwaag.
Begin maart 2022 starten FunKey-lessen van blok 2.

Benodigdheden
De kinderen moeten sportieve sportkleding aan waarin ze makkelijk kunnen bewegen. Ze hebben nog geen speciale hockeyschoenen nodig, maar goede gymschoenen zijn wel aan te raden. De kinderen hebben geen stick, scheenbeschermers of bitje nodig.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je terecht bij onze Jongste Jeugd-co√∂rdinator. Je kunt ook een mailtje sturen aan [email protected].

Ook op WFHC zijn er coronamaatregelen getroffen. Bij aanmelding krijg je deze toegestuurd.


 

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.