WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd

WFHC - Funkey

Seizoen 2020 - 2021Funkey is een door de KNHB ontwikkeld bewegingsprogramma voor 5- en 6-jarigen van de basisschool. Met leuke oefeningen en spelletjes maken kinderen kennis met de basisbeginselen van hockey en bewegen ze op een leuke en verantwoorde manier, waarbij FUN voorop staat, ofwel FUN is KEY! De kinderen hebben voor Funkey nog geen scheenbeschermers en bitje nodig. 


Drie series per jaar

Kinderen uit groep 1 en 2 van de basisschool kunnen aan drie series van 8 lessen meedoen; Funkey 1 (start augustus), Funkey 2 (start maart) Funkey 3 (start mei). De exacte trainingsdata worden, zodra alle aanmeldingen binnen zijn, per mail bekend gemaakt. 


Een les duurt een uur, de eerste 45 minuten wordt er ‘gefunkeyd’. Daarna is er net als bij 'echt hockey' een gezamenlijke afsluiting met een drankje. Uit ervaring is gebleken dat 45 minuten de maximale spanningsboog is voor kinderen van deze leeftijd. 


De eerstvolgende serie van 8 lessen start woensdag 2 september 2020. Jongens en meisjes funkeyen gemixed van 16.00 uur tot 16.45 uur. De kosten zijn € 38,- voor 8 lessen.


Meedoen?

Als je eerst wil weten hoe Funkey eruitziet? Op woensdag 26 augustus is er een openles funkey. Schijf je daarvoor in via [email protected]

 

Voor vragen over Funkey kun je contact opnemen met [email protected]

 

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.