C/D Maaike Meijneke-Steup herfstkamp 2021

Ben jij tussen de 10 en 14 jaar? Wil jij meer leren op hockeygebied? En wil je training krijgen van Dames 1 en Heren 1? Schrijf je dan nu in voor het C/D Maaike Meijneke-Steup herfstkamp en beleef drie waanzinnige dagen!

Maaike was initiatiefnemer bij de eerste herfstkampen op WFHC. Zij heeft het voortouw genomen om deze fantastische belevenis voor de C en D-jeugd mogelijk te maken.

Het kamp vindt dit jaar op 20, 21 en 22 oktober plaats op het WFHC-complex en is voor leden én vriendjes/vriendinnetjes/  familie van leden. Het thema dit jaar is "Western”. Dus pak je cowboy of cowgirl spullen uit de kast en kom een gezellig kamp beleven! Jullie zijn op woensdag vanaf 09:00 welkom en kunnen op vrijdag om 17:00 weer worden opgehaald. Het is dus mét slapen, alwaar een echt kamp, maar je hoeft natuurlijk niet te blijven slapen, mocht je dit liever niet willen. Slapen doen we dit jaar gezellig in tentjes op het complex. Wij zorgen alle drie de dagen voor het eten! Naast hockeyen staan er ook nog andere activiteiten op de planning, zoals donderdagavond een discoavond. De kosten voor het herfstkamp, inclusief eten en drinken, bedragen €110,- per deelnemer.

Natuurlijk denken wij ook aan de E en F-jeugd (7/8/9 jaar) en hun vriendjes/vriendinnetjes/  familie. Deze groep kan zich aanmelden voor de vrijdag. Om 09:00 ben je van harte welkom om een onvergetelijke dag te beleven. Voor jullie hebben we die dag een lekker stuk fruit, een lunch, en een snack. Om 17:00 kan je weer worden opgehaald. De kosten voor deze dag bedragen €35,- per deelnemer.

Aanmelden kan je doen viawww.wfhc75.nl. Let op: VOL = VOL en aanmelden kan maar tot 12 oktober 23:59. Het belooft een leerzaam en spetterend kamp te worden, dus meld je snel aan!

Wij hebben er heel veel zin in.

Sportieve groeten,

Dames 1 en Heren 1