WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Algemeen

Teamindelingen 2019-2020 Jongste Jeugd en Jeugd

Nieuws afbeelding
 
29-5
Beste spelers/speelsters, ouders en verzorgers,

De teamindelingen zijn bekend! Hieronder vind je een bijlage met daarin de teamindelingen voor de jeugd en de jongste jeugd per lijn.

De technische staf en de technische commissie hebben samen heel veel tijd en energie gestoken in de totstandkoming van de teams. Deze zijn met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Dit onder andere aan de hand van TIPS, (selectie)trainingen en coach gesprekken. Daarnaast hebben wij, waar mogelijk, rekening gehouden met de vriendschapsverzoeken.

Dit jaar hebben wij in alle lijnen zowel jongens als meisjes doorgeschoven naar de volgende lijn, anders konden we geen complete teams vormen.

De teams zijn op basis van de nieuwe indelingen aangemeld bij de KNHB. Het indelen van de teams is een ingewikkelde puzzel waarbij veranderingen vaak doorwerken naar andere spelers of andere teams. Ook door het doorschuiven kunnen we in de teams niets meer veranderen.

Wij wensen alle teams veel plezier in het nieuwe hockeyseizoen. De trainingen in de nieuwe teamsamenstelling kunnen eventueel al aanvangen. Mocht dit zo zijn dan ontvangen de spelers/speelsters hierover bericht.

Fijne zomervakantie!

P.s. Voor diverse teams zijn wij op zoek naar coaches. Heb je vragen over wat coachen inhoud. Schroom niet ons te benaderen. Wij ondersteunen u graag! Wil je je aanmelden als coach mail dan naar [email protected]

Bijlage

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, kascommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.