WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Algemeen

Ouder-Kindtoernooi afgelast!

15-7We hopen dat jullie veel plezier gehad hebben tijdens de Zomerhockeyweken! Van de trainers hoorden we in ieder geval veel positieve geluiden over jullie inzet. En wat een prachtig weer hadden jullie tijdens de trainingen! Dan is hockey natuurlijk helemaal een feestje.
 
We proberen ieder jaar de Zomerhockey af te sluiten met een ouder-kind toernooi. Dat is altijd erg leuk en gezellig omdat de kinderen vaak van hun ouders winnen terwijl ouders het er altijd vanaf de zijlijn zo simpel uit vinden zien... En dan met een eigen stick in de hand, blijkt het toch niet zo eenvoudig als het lijkt!

Helaas is het ons dit jaar niet gelukt om voldoende vrijwilligers te vinden om het ouder-kind toernooi op te zetten. Dat vinden we wel erg jammer. Het geeft weer aan hoe enorm belangrijk het is voor ons om een beroep te kunnen doen op ouders om mee te helpen. We kunnen het nu eenmaal niet alleen.
 
Wel kunnen we  jullie al toezeggen dat de evenementencommissie volgend jaar weer een aantal geweldige toernooien aan het voorbereiden is waar alle lijnen plezier aan gaan beleven. Er is zelfs gefluisterd over tentjes op het grasveld en verboden toegang voor ouders....!
 
Nog geen lid? Als Zomerhockeyer geen inschrijfgeld!
Ben je nog geen lid van WFHC maar vond je het toch wel erg leuk? Via de website mag je natuurlijk een lidmaatschap aanvragen. Vinden we leuk, als je bij ons blijft sporten! En als Zomerhockeyer betaal je dan geen inschrijfgeld. De mensen van de Technische Commissie zullen je dan nog proberen in een leuk team te plaatsen of bij de Benjamins. Hoe dan ook, wees welkom bij WFHC en kom een balletje meeslaan!

Sponsor uitgelicht

Foto v/d week

Onze kanjers van MD1 trotseren de Siberische kou


WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, kascommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.