WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
DEF-jeugd

Kom ook naar het WFHC Herfstkamp

20-9

NOG MAAR 2 DAGEN OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR DIT UITZONDERLIJKE JEUGDKAMP OM JE HOCKEY TECHNIEK BIJ TE VERBETEREN.

WFHC-herfsthockeykamp voor de C/D-jeugd

Beleef weer een te gekke tijd op het driedaagse WFHC-herfsthockeykamp. Drie bomvolle dagen met maximaal hockeyplezier. Leer nieuwe hockeyskills en verbeter jezelf op technisch en tactisch vlak.
Tijdens het kamp staat hockey natuurlijk centraal. Maar er staan ook andere uitdagende spellen op het programma. De hockey- en spelactiviteiten worden verzorgd door de spelers en speelsters van onze eerste seniorenteams en de A-jeugd.
En ’s avonds, na een hele dag sporten, is het tijd om met jouw vriendjes en vriendinnen samen te chillen en gezellig na te praten.
Uiteraard wordt het kamp afgesloten met een spetterende feestavond.

Het WFHC-herfsthockeykamp duurt drie dagen. Van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 oktober. Je blijft dus twee nachten slapen op de club. Voor het eten wordt ook gezorgd. Er staan weer vrijwilligers klaar die de lekkerste maaltijden voor jullie bereiden.

WFHC-herfstdagkamp voor de E/F-jeugd

 

Op de afsluitende vrijdag wordt het enerverende spektakel helemaal compleet. Op die dag wordt er namelijk een dagkamp georganiseerd voor de E- en F-jeugd. Op vrijdagmiddag zijn jouw vriendjes en vriendinnetjes ook welkom, ook als ze nog niet op hockey zitten.

 

Aanmelden

 

Voor het driedaagse WFHC-herfsthockeykamp voor de C/D-jeugd bedragen de kosten €100,=. Er zijn maximaal 100 inschrijvingen mogelijk. Ga dus snel naar de WFHC-website en meld je aan. Want VOL = VOL.

 

Voor het WFHC-dagkamp voor de E/F-jeugd bedragen de kosten €25,=. Voor dit kamp zijn maximaal 40 inschrijvingen mogelijk. Meld je dus snel aan want ook hier geldt VOL = VOL.

 

Inschrijven? Op de WFHC site kan je het inschrijfformulier vinden (via inloggen LISA-team of via de WFHC app  > naar meer > Evenementen) . Heb je vragen of wil je nog meer informatie, stuur dan een e-mail naar [email protected]

De aanmelding is pas definitief als via IDEAL de betaling heeft plaatsgevonden


Sponsor uitgelicht

Foto v/d week

Foto impressie
Dames 1 WFHC
vs 
Dames 1 KievitenWORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, kascommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.