WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemeen

WFHC Hoorn geheel rookvrij

Nieuws afbeelding
 
16-11Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. WFHC Hoorn is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We willen kinderen graag het goede voorbeeld geven. Vandaar dat dit de stap is naar een rookvrij sportterrein. Hiermee willen we de jeugd beschermen tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Daarnaast biedt WFHC Hoorn graag iedereen een gezonde en veilige sportomgeving. 
 
Met een rookvrij sportterrein dragen we bij aan het realiseren van de Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.  Kijk voor meer informatie over de beweging ‘op weg naar een Rookvrije Generatie’ op www.rookvrijegeneratie.nl of bekijk de video.
 
Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We willen rokers alleen vragen om buiten het terrein te roken. De plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij. We hopen dat u zich net als WFHC Hoorn sterk wilt maken voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers.

Sponsor uitgelicht

Foto v/d week

Foto impressie
Jong Oranje 
vs 
Jong EngelandWORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, kascommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.