WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemeen

Hockeykamp C-D-Jeugd groot succes

Nieuws afbeelding
 
29-10

Afgelopen herfstvakantie is er gigantisch genoten tijdens het C- en D- Hockeykamp. Er stond veel hockey op het programma. Iedere dag werden er nieuwe skills geleerd, trucjes geoefend, technieken verfijnd en toernooiwedstrijden gespeeld. Tevens hadden wij bezoek van een Oranje international, die daarna training heeft gegeven aan onze keepers. Daarnaast was er natuurlijk tijd voor allerlei spellen en ander vertier.

 

Ook voor een eitje bij het ontbijt, warme chocolademelk na de training, knakworstjes bij de lunch en een heerlijke hamburger in de avonduren met een ijsje toe werd gezorgd. Gedurende deze intensieve dagen werd er in de kleedkamers geslapen, wat ook voor een hoop plezier gezorgd heeft.

 

Met kleine oogjes werden alle kids vrijdagmiddag opgehaald en zij zullen hoogstwaarschijnlijk een heerlijke nacht met veel slaap gehad hebben. Benieuwd naar de foto’s? Zie deze pagina op de WFHC-Flickr-fotopagina. En de aankomende dagen zullen er nog vele volgen…..

 

Via deze weg willen wij nogmaals alle vrijwilligers en kinderen bedanken, want wij hebben enorm veel plezier gehad. Het was een schitterende eerste editie en hopen volgend jaar iedereen weer terug te zien!

 

Dames & Heren 1.

Sponsor uitgelicht

Foto v/d week

Foto impressie
Jong Oranje 
vs 
Jong EngelandWORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, kascommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.