WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Hockeyzaken

Fithockey voor 55-plussers bij WFHC

Nieuws afbeelding
 
13-4

De 55-plussers van nu zijn fitte senioren die midden in het leven staan. Ze beseffen meer dan ooit dat sporten gezond is voor lichaam én geest. Daarom biedt WFHC deze 55-plussers de mogelijkheid om wekelijks Fithockey te spelen. Voor het spelen van Fithockey is (hockey-)ervaring beslist niet nodig. Iedereen die sportief bezig wil zijn, is dus welkom

Klik hier voor een Fithockey filmp.

Fithockey staat voor gezond buiten sporten in teamverband. Maar ook voor samen plezier maken en het opdoen van sociale contacten. Kortom, Fithockey is gezond en gezellig!

Op woensdag 25 april staat er een gratis kennismakingstraining Fithockey op het programma. De training duurt van 10.00 tot 11.00 uur. U bent vanaf 09.30 uur welkom in ons clubgebouw.

Fithockey wordt met een zachte bal en knots op een verend kunstgrasveld gespeeld. Fithockey is dan ook niet alleen een leuke en uitdagende sport, maar ook een veilige sport. Bovendien zorgen de spelregels ervoor dat er geen ongelukken kunnen gebeuren. Uiteraard is er ook altijd een spelbegeleider aanwezig. Hij handhaaft de spelregels en leert u spelenderwijs de fithockeytechnieken.

Wij heten u van harte welkom op ons prachtige hockeycomplex op de Roskam te Zwaag. Noteer het alvast in uw agenda: woensdag 25 april om 09.30 uur.

Sponsor uitgelicht

Foto v/d week

Foto impressie
Jong Oranje 
vs 
Jong EngelandWORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, kascommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.