WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Veteranen

Meet the Masters

Nieuws afbeelding
 
11-10
In het kader van het motto "een leven lang hockey” nodigt het Mastersteam (50-plus) alle veteranen en trimmers uit om op zondag 21 oktober aanstaande de jaarlijkse "Meet-the-Masters”-match te komen spelen. 

Na de match is er tijdens de Derde Helft natuurlijk volop gelegenheid voor de nodige gezelligheid. Bij dit spectaculaire gebeuren zal ook voldoende aandacht worden geschonken aan de inwendige mens. Met een speciaal aanbod aan diverse lekkernijen uit de keuken van Isabelle van de HockeyHap zullen ieders smaakpapillen zeker worden verwend! Uiteraard zal bij dit festijn ook de muzikale omlijsting met hits uit de jaren ’60 niet ontbreken.

Belangstellenden die onze West-Friese HockeyClub een warm hart toedragen, verwelkomen we ook volgaarne bij dit evenement, zowel als toeschouwer als mee-eter.

Als wij allen genieten van al hetgeen de Derde Helft ons biedt, binden onze Heren-matadors de sportieve strijd aan met de manschappen van de Goudse MHC. Tussen de verschillende hapjes en drankjes door rest er alsdan vast wel wat tijd om onze blauw-witte strijders te ondersteunen.

Voorafgaand aan de match van de jongere ouderen vindt overigens nog een demonstratie plaats van het dit seizoen bij onze club geïntroduceerde Fithockey. De demonstratie wordt uiteraard verzorgd door onze eigen fithockeyers.

Zorg dat je er bij bent en houd vooral de nadere berichtgeving ter zake scherp in de gaten!  

Sponsor uitgelicht

Foto v/d week

Foto impressie
Dames 1 WFHC
vs 
Dames 1 KievitenWORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, kascommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.