WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Bardiensten

Noodoproep bardiensten ouders

Nieuws afbeelding
 
1-11Beste ouders WFHC - leden,

U heeft vast de oproepen gezien op de site, mail, app of Facebook waarin de barcommissie mensen probeert te vinden om de bardiensten op zaterdag te vervullen. Want iedere week is het weer spannend om voldoende mensen achter de bar te krijgen. Achter de schermen wordt dan druk gebeld, geappt en gemaild om de planning rond te krijgen. Daar gaat veel tijd in zitten van de barcommissie en dat is jammer. De barcommissie heeft nog zoveel leuke ideeën om de club bruisender te maken, maar komt door tijdgebrek niet toe aan het verwezenlijken van die plannen. 

Er is in principe voldoende animo voor het draaien van een bardienst. Mensen die komen helpen op zaterdag vinden het over het algemeen ook leuk. Toch is het nu al een paar keer voorgekomen dat de bar op zaterdagmiddag moest sluiten wegens gebrek aan helpende handen. Zowel vanuit het bestuur als de barcommissie zijn de afgelopen jaren al verschillende pogingen gedaan om hier een definitieve oplossing voor te vinden. 

We hebben in onderling overleg besloten de verantwoordelijkheid voor het draaien van bardiensten bij de ouders van de thuisspelende leden te leggen. Net als de fruit- en rijbeurten deelt de coach dan ook ouders in voor bardiensten. De coach geeft de namen per e-mail door aan de barcommissie op [email protected] De barcommissie mailt een aantal weken van tevoren naar de coaches van een aantal thuisspelende teams op welke dag die teams twee ouders moeten leveren voor het draaien van een bardienst. Natuurlijk kan er ook onderling van bardienst worden geruild. Zolang de barcommissie maar weet wie er gaat komen op de aangewezen dag. 

Op deze manier zijn de lijnen korter en efficiënter. De coach kent de ouders, weet wie mogelijk beschikbaar is en wie het leuk vindt. Het aantal bardiensten dat moet worden gedraaid per gezin gaat niet omhoog (maar dat mag natuurlijk wel! ☺) .

De club, dat zijn we samen! Helpen jullie mee de gezelligheid te vergroten op zaterdag? 

Namens de barcommissie en het bestuur, 

Carole Roozeman

Voorzitter WFHC

Sponsor uitgelicht

Foto v/d week

Foto impressie
Dames 1 WFHC
vs 
Dames 1 KievitenWORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, kascommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.