WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Waar is het bestuur mee bezig...

Update Vrijwilligersmarkt

Nieuws afbeelding
 
11-3
Heeft u afgelopen zaterdag ook de kramen van de WFHC Vrijwilligersmarkt gezien in het clubhuis?  Vele ouders en leden kwamen een kijkje nemen en gingen het gesprek aan met vrijwilligers van verschillende commissies en bestuur. Resultaat: positieve reacties, een aantal nieuwe vrijwilligers en veel mensen die met informatie naar huis zijn gegaan.  

En we gaan door want we hebben nog meer vrijwilligers nodig in de nabije toekomst! Dinsdag a.s. (12 maart, vanaf 20.00 uur) is er in het clubhuis een Vrijwilligerscafé: laat je informeren, wissel van gedachten met het bestuur, of  meld je (hopelijk) aan als nieuwe vrijwilliger. De koffie staat klaar en na afloop een drankje en een bitterbal.

Komende zaterdag, 16 maart worden de kraampjes nog eens opgesteld voor een nieuwe ronde Vrijwilligersmarkt. Kom vooral een kijkje nemen en kom er achter wat je allemaal op een leuke manier voor de club kunt doen!

We hopen van harte u te zien en spreken komende dinsdag of zaterdag!

Het Bestuur

Sponsor uitgelicht

Foto v/d week

Foto impressie
Dames 1 WFHC
vs 
Dames 1 KievitenWORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, kascommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.