WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Hockeyzaken

Informatie selectietrainingen (8 t/m 18 april)

Nieuws afbeelding
 
1-4Beste WFHC'ers,

Als je dit seizoen in een selectieteam zit of als jij je hebt opgegeven doe je mee met de selectietrainingen. Je traint mee met de leeftijdscategorie waarin je volgend seizoen speelt. De keepers worden uiteraard ook verwacht op de selectietrainingen. 

Hieronder zie je in het schema wanneer je traint. Zorg ervoor dat je minstens 15 minuten voor aanvang van de training aanwezig bent op het veld.Tijdens de selectietrainingen gaan alle reguliere trainingen door behalve als het overlapt met de selectietrainingen. Dat betekent dat er een aantal wijzigingen is aangebracht, namelijk:

Maandag: Reguliere trainingen J8E1, JD1, JD2, MC1, MC2, JA1 komen te vervallen.

Dinsdag: Reguliere trainingen JC1, JC2, JB1, JB2, D2 komen te vervallen. Dj1 en D3 trainen dan samen onder leiding van David op veld 3.

Woensdag: Reguliere trainingen M8E1, M8E2, MD1, MD2, MA1, MA2 komen te vervallen.

Donderdag: Reguliere training MB1 komt te vervallen. MC1 traint dan op veld 4.

Extra wijzigingen in deze periode

- MB2 speel een officiĆ«le competitiewedstrijd op dinsdag 9 april om 18.30 uur op veld 2. Dat betekent dat MB1 en KG1 éénmalig worden verplaatst naar veld 4.

- Op woensdag 17 april speelt JB1 om 18.45 uur een oefenwedstrijd tegen een team uit Zuid Afrika. JA1 speelt op deze dag ook een oefenwedstrijd tegen een team uit Zuid Afrika. Zij spelen om 20.15 uur. Dat betekent MB2 éénmalig traint op veld 3. Heren 1 traint dan samen met Dames 1 op veld 2. Veteranen A gaat dan éénmalig naar veld 3.

- Op donderdag 18 april zijn veld 1 en 2 tot 16.45 uur bezet door teams uit het buitenland. Dat betekent dat MD3 en MD4 éénmalig op veld 3 trainen. Ook speelt MC1 op 18 april om 17.00 uur een oefenwedstrijd. Dat betekent de training van de MC2 éénmalig wordt verplaatst naar veld 4.

Vakantie

Vanaf 19 april tot en met 5 mei zijn er geen trainingen i.v.m. de meivakantie. Vanaf 6 mei starten de reguliere trainingen weer.

Sponsor uitgelicht

Foto v/d week

Foto impressie
Dames 1 WFHC
vs 
Dames 1 KievitenWORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, kascommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.