WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Algemeen

Meet the Masters II

Nieuws afbeelding
 
4-5

Meet the Masters II

De eerste "Meet-the-Masters”-match, een wedstrijd tussen onze Veteranenteams (aangevuld met diverse maandag- en woensdagtrimmers), die medio oktober 2018 werd gespeeld, was een daverend succes. De organisatoren hebben daarom besloten hieraan nog dít hockeyseizoen een vervolg te geven.

In het kader van het motto "een leven lang hockey” nodigt het Mastersteam (50-plus) alle veteranen en trimmers uit om op

WOENSDAGAVOND 15 mei 2019

het jaarlijkse "Meet-the-Masters”-toernooi te komen spelen. Het toernooi duurt van circa 19:30 tot 21:20 uur. Na afloop van het mini-toernooi is er tijdens de Derde Helft natuurlijk volop gelegenheid voor de nodige gezelligheid. Bij dit spectaculaire gebeuren zal als vanzelfsprekend voldoende aandacht worden geschonken aan de inwendige mens. Met een speciaal aanbod aan diverse lekkernijen uit de keuken van Isabelle van de HockeyHap, waaronder de inmiddels alom geroemde Teamplank, zullen ieders smaakpapillen zeker worden verwend!

Belangstellenden die onze West-Friese HockeyClub een warm hart toedragen, verwelkomen we ook volgaarne bij dit evenement, als toeschouwer, mee-eter en of mee-speler.

Ouders die deelnemen aan de clinic "Ouders van wie de kinderen hockeyen” worden in het bijzonder uitgenodigd om ook een balletje mee te slaan. Voor hen een mooie gelegenheid om alvast nader kennis te maken met hun toekomstige trim- en/ of teamgenoten!

Zorg dat je er bij bent!

Met het oog op de indeling van de teams enerzijds en de inkoop voor de keuken anderzijds zouden we het op prijs stellen als je je aanmeldt voor het "Meet-the-Masters”-evenement van 15 mei. Dat geldt dus ook voor de trimmers en de veteranen die sowieso elke woensdagavond komen hockeyen!

Klik > > HIER < < om je in te schrijven.

 

Sponsor uitgelicht

Foto v/d week

Foto impressie
Dames 1 WFHC
vs 
Dames 1 KievitenWORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, kascommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.