WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Toernooien

Vrijwilligers gezocht voor schoolhockeytoernooi op 29 juni

Nieuws afbeelding
 
10-6
Op 29 juni van 10.00 uur tot 16.00 uur wordt er op WFHC het schoolhockeytoernooi georganiseerd. Voor het toernooi zijn wij opzoek naar vrijwilligers. In de ochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur zijn er 8 vrijwilligers nodig. In de middag van 12.00 uur tot 16.00 uur zijn 22 vrijwilligers nodig. De vrijwilligers zullen de basisschoolkinderen begeleiden met de wedstrijden en met andere leuke activiteiten. Het wordt net als voorgaande jaren enorm leuk!

Daarnaast volgen alle deelnemers van het schoolhockeytoernooi één training op woensdag 26 juni. Dat zijn twee trainingen die plaatsvinden tussen 15.00 uur tot 17.15 uur. Daarvoor zijn we nog opzoek naar 15 vrijwilligers die een groepje willen begeleiden. Trainingservaring is niet nodig. 

Aanmelden?

Je kunt je aanmelden als vrijwilliger voor het toernooi door een e-mail te sturen naar [email protected] Vermeld in deze e-mail je naam, leeftijd en in welk team je speelt. Alsje samen met een vriend/vriendin wilt, meld dit dan. Ik de dag zelf kan er niet meer geruild worden!! 

Let op! Als jij je ook als vrijwilliger wil aanmelden voor de schoolhockeytraining, stuur dan een WhatsApp-bericht naar Machiel: 06-44153351.

Enorm bedankt alvast! Wij hopen op jullie hulp.

Sportieve hockey groeten,

De schoolhockey commissie

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, kascommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.