WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Memoriam

In memoriam: Maaike Meijneke-Steup

Nieuws afbeelding
 
14-5

Maaike Meijneke-Steup

6 mei 1987 - 14 mei 2020

 

Onwerkelijk, onwezenlijk. Met groot verdriet geeft het bestuur van WFHC kennis van het overlijden van Maaike.

Maaike was niet zomaar een actief lid in de verdediging van Dames 1. Een bijzondere vrouw die in korte tijd haar plaats in de vereniging innam alsof ze hier al dertig jaar rondliep. Ze zou hier ook dertig jaar rond moeten lopen, maar haar ziekte was sterker dan zij. En wat was ze sterk en moedig en optimistisch.

De eerste keer dat we als bestuur rechtstreeks met haar te maken hadden, resulteerde een stevig gesprek met de teams, in een oogwenk in een constructief overleg waarin zij de leiding nam. Met haar innemende lach, haar scherpe blik en oplossend vermogen verbond ze partijen en bouwde ze, met Floris, aan nieuwe tradities. Haar natuurlijk leiderschap toonde zich in de vlekkeloos georganiseerde herfstkampen maar ook in de vanzelfsprekende wijze waarop ze de jonge ploeg van Dames 1 onder haar vleugels nam. Vanuit de achterste linie stuurde ze het team aan in het veld en nam ze hen mee naar de promotie.

We kunnen alleen groot respect hebben voor de wijze waarop ze met haar ziekte omging, hoe ze vocht tot het uiterste en dat uiterste op geheel eigen wijze vormgaf.

We staan als bestuur en vereniging om Floris heen in deze onmetelijk moeilijke tijd en hopen hem tot steun te kunnen zijn.

De vereniging heeft de staat van rouw aangenomen. Maaike’s klaterende lach en innemende persoonlijkheid blijft in onze herinnering.

 

Namens het bestuur,

 

Carole Roozeman

Voorzitter


Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.