WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Informatie voor teams

Kick-off seizoen 2020-2021

Nieuws afbeelding
 
8-7WFHC maakt een vliegende start met het Kick-off weekend op 29 en 30 augustus voor alle leden en ouders! Alles staat in het teken van een goede start van het seizoen 2020-2021: in dit weekend gaat elk (jeugd)team een oefenwedstrijd spelen, een officiële teamfoto laten maken, stelt de team doelen vast tijdens de teambijeenkomst en kan er een teamworkshop gedaan worden. Deze teamworkshops kunnen van alles zijn, teambuilding, workshop strafcorner, enz. Er zijn al veel ideeën voor workshops, maar mocht je ook een idee hebben voor de invulling van een workshop, graag even mailen naar [email protected]


Op de zaterdag zijn de ouders erg belangrijk, ook voor jullie zijn er workshops georganiseerd waar je aan kunt deelnemen. Dit kan o.a. zijn; spelregelkennis, basisvaardigheden hockey, welkom bij WFHC, etc. Ook voor de coaches zijn er extra workshops te volgen.


Voor onze Jongste Jeugd zal in de ochtend het jaarlijkse starttoernooi plaats vinden. Voor onze oudste jeugd zal er in de avond een spetterend AB feest plaats vinden!


Natuurlijk wordt de zondag niet vergeten, de maar liefst 11 senioren teams gaan zich ook dat weekend sportief en sociaal klaar maken voor de competitie. Tevens zal er een mooie shoot-out activiteit plaats vinden op zondag!


Beide dagen wordt de inwendige mens door Isabelle natuurlijk niet vergeten. De jongste jeugd teams en hun ouders kunnen zich intekenen voor een teamlunch op zaterdag na afloop van hun wedstrijden. Maar ook de jeugdteams, ouders en senioren kunnen eind van de middag aansluiten bij de bbq, zowel zaterdag als zondag.


Meer informatie over het programma en de inschrijving voor BBQ en workshops volgt in de laatste week van de zomervakantie.


We hopen iedereen in goede gezondheid te zien tijdens het Kick-off weekend! 

Een ontzettende fijne zomer, geniet ervan.

Mocht je ideeën hebben of iets willen toevoegen, schroom niet en mail naar evenementen@wfhc.nlSponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.