WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
G-Hockey

HandicapNL collecteweek van 21 t/m 26 september

Nieuws afbeelding
 
23-8

Beste WFHC'ers,


Van 21 t/m 26 september is de HandicapNL collecteweek en gaan we samen langs de deuren voor mensen met een handicap. Vanwege COVID-19 verandert er veel en dat roept vast een hoop vragen bij je op rondom het collecteren. Daarom hopen we je met deze mail van alle benodigde informatie te voorzien. 


Veilig collecteren van deur-tot-deur

Gelukkig kan collecteren op een veilige manier en gaat de collecteweek gewoon door. De 1,5 meter afstand wordt bewaard door aan te bellen, een flinke stap achteruit te doen en te vragen om een bijdrage. De gever kan vervolgens gemakkelijk en contactloos doneren door de QR-code op de legitimatiekaart te scannen met een smartphone. Uiteraard kan je er ook gewoon voor kiezen om geld in je collectebus te laten stoppen. Let er dan wel op dat je bij het tellen van de opbrengst je handen regelmatig wast.


Wat als collectanten alsnog niet willen collecteren?

Vinden de collectanten het alsnog niet prettig om langs te deuren te gaan en aan te bellen? Dan hebben wij hier natuurlijk alle begrip voor. Onze collectanten zijn ontzettend belangrijk voor ons en gezondheid gaat boven alles. Vraag in dat geval of zij in de straten waar ze normaal gesproken zouden collecteren een niet-thuis-kaartje door de brievenbus willen doen. Voor elke collectant krijg je 50 niet-thuis-kaartjes opgestuurd. Hierop staat een QR-code waarmee alsnog aan HandicapNL gedoneerd kan worden.


hoe kunt u aangeven mee te willen doen,

graag naam en telefoonnummer naar [email protected]


Peter Coster

g-hockey coordinator WFHC Hoorn

email: [email protected] 

mob: +31(0)653722480

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.