WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Algemeen

C&D Maaike Meijneke-Steup Herfstkamp komt weer

Nieuws afbeelding
 
16-9
Zit jij in de C of D? En wil jij meer leren op hockeygebied? En wil je training van onze kanjers van Dames 1 en Heren 1? Schrijf je dan nu in voor het C&D Maaike Meijneke-Steup Herfstkamp en beleef twee waanzinnige dagen om nooit te vergeten!

Maaike was initiatiefnemer bij de eerste herfstkampen bij WFHC. Zij heeft het voortouw genomen om deze fantastische belevenis voor de D- en C-jeugd mogelijk te maken.

Het kamp vindt 15 en 16 oktober plaats op het WFHC-complex. Het thema van het herfstkamp is "Mexico”. Dus dat gaat een gezellige boel worden! Jullie zijn op donderdag welkom vanaf 9.00 uur en de dag eindigt om 23.00 uur. Op vrijdag zijn er activiteiten van 9.00 tot 17.00 uur. Wij zorgen op beide dagen voor een lunch en tussendoortjes. Op donderdag is er ook avondeten! Daarnaast staat er op donderdagavond een aantal leuke activiteiten op je te wachten, zoals het ‘jongens-tegen-de-meisjesspel’ en een knallende disco!

Natuurlijk denken wij ook aan onze E-jeugd. De E-jeugd kan zich alleen aanmelden voor de vrijdag. Bij de D- en C-jeugd geldt de aanmelding voor beide dagen. Voor de D- en C-jeugd bedragen de kosten per deelnemer € 85,- en voor de E-jeugd € 35,-. Het belooft een leerzaam en spetterend kamp te worden, dus meld je snel aan!

Wij hebben er heel veel zin in. Sportieve groeten,

Heren 1 & Dames 1

Oja... zodra de aanmeldknop op de site gereed is, melden we dit direct ;-)

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.