WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Waar is het bestuur mee bezig...

Hockey na 14 oktober

Nieuws afbeelding
 
16-10
Helaas hebben de nieuwe coronamaatregelen als gevolg dat alle bondscompetities voor alle leeftijden tot nader orde zijn stilgelegd.

Nieuwe regels
De jeugd mag blijven sporten in teamverband zonder dat ze onderling anderhalve meter afstand in acht hoeven te nemen. Ook mogen ze (binnen de club) onderlinge wedstrijden spelen. Het is nog steeds niet toegestaan voor ouders om te komen kijken.

Iedereen vanaf 18 jaar mag alleen sporten op 1,5 meter afstand en in groepen van maximaal vier personen. Senioren mogen ook geen oefenwedstrijden spelen.
Verder moeten naast het clubhuis nu ook de douches en kleedkamers gesloten blijven.

Wat kunnen we nog wel?
We gaan kijken naar een eigen "competitie" zodat de jeugd wel lekker kan blijven sporten. Ook onderzoeken we de mogelijkheden voor senioren om te trainen met groepen van vier personen op 1,5 meter uit elkaar als daar behoefte aan is. We komen hier zo snel mogelijk op terug.

Hoe verder met de competitie?
De doelstelling van de KNHB is dat alle niet gespeelde wedstrijdrondes later, bijvoorbeeld eind november of in december, alsnog worden gespeeld. Hiervoor wordt ook de winterperiode ingezet. In de planning wordt rekening gehouden met de teams die gaan deelnemen aan het zaalhockey zodat beide mogelijk is. Uiteraard is dit helemaal afhankelijk van de datum waarop weer mag worden gespeeld.

Tot slot
We missen jullie, hopelijk komen er snel betere tijden aan.
Bestuur WFHC

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.