WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Sponsoring

Fonds Gehandicaptensport collectecampagne 2021

Nieuws afbeelding
 
10-3

Tijdens de Fonds Gehandicaptensport collectecampagne van vorig jaar, 2020, is er met een digitale collectebus gecollecteerd voor 'Hoorn (nh), WFHC Hoorn'. Fonds Gehandicaptensport organiseert elk jaar een collecte. Ook nu is er weer een online collecte-actie waarbij 50% van de opbrengst naar onze eigen club kan gaan.? 

Veel verenigingen hebben het niet makkelijk nu, zeker niet financieel. Fonds Gehandicaptensport ondersteund de gehandicaptensport en helpt clubs en verenigingen om meer inkomsten te krijgen. Mijn vraag aan jou is of jij ook weer mee wil doen aan de collecte 2021. 

Deelname is gratis en we hebben vast een digitale collectebus gemaakt waarmee je voor Hoorn (nh), WFHC Hoorn kan collecteren.

hier de link:


Om de bus te laten vullen hoef je hem alleen maar door te sturen naar jouw online contacten of de contacten van je club. Dat kan via FaceBook of Whatsapp, bijvoorbeeld. Je vraagt dus niet per se de leden om geld. Je vraagt ze juist om jouw digitale collectebus door te sturen naar hun eigen contacten. Zo komen er online donaties binnen via allerlei kanalen


Peter Coster
g-hockey coordinator WFHC Hoorn
email: [email protected] 
mob: +31(0)653722480

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.