WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Sponsoring

WFHC Wijnactie

Nieuws afbeelding
 
27-11


Dit jaar organiseert WFHC een geweldige wijnactie in samenwerking met Midiwines met de heerlijke wijnen van Domaine de Mus

Als je een doos met 6 flessen heerlijke wijn (van 1 soort) koopt t.w.v. € 60,00 dan gaat daar € 20,00 van naar WFHC. Met de opbrengst van deze wijnactie kan WFHC het buitenterrein aankleden. 


Door de maatregelen rondom Covid-19 mocht het publiek een groot deel van het jaar niet langs de lijn staan. En tijdens de periode dat ze wel langs de lijn ons team mochten aanmoedigen, konden ze niet binnen in het clubhuis verblijven. Des te meer is gebleken dat het buitenterrein enorm saai en beperkt is en dus willen we deze aankleden met meer picknicktafels, plantenbakken, parasols enz. Zodat zowel de teams, jong en oud, als het publiek in een gezellige buitenambiance kan genieten voor, tijdens en na de wedstrijden.

Met de feestdagen voor de deur zorgen wij er voor dat de wijnen in de week voorafgaand aan de kerst bij je worden afgeleverd. Dus wil je de komende feestdagen extra lekker genieten van deze heerlijke wijnen, bestel dan via het bestelformulier en je steunt onze club, WFHC. Je ontvangt daarna van ons een factuur met een betaallink, zodat je de betaling van te voren kunt doen. 

Kies je voor een frisse, lichte wijn? Kies dan voor Sauvignon Blanc. Heerlijk als aperitief of bij visgerechten.

Of wil je liever een rijkere, meer elegante wijn? Ga dan voor de Chardonnay. Zeer smakelijk bij vis- en kipgerechten.

Uiteraard serveer je de rode wijn, gemaakt van Syrah & Cabernet Franc, het beste bij vleesgerechten. Deze wijn heeft een mooie dieprode kleur met tonen van rood fruit en een licht kruidige smaak.


Bestel heel gemakkelijk via de deze link: https://forms.gle/KJ352ZnW6oMPg4KU7

Namens alle teams: dank je wel!

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.