WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
ShirtSponsor actie

Kans voor nieuwe hoofd-/shirtsponsor(s)

Nieuws afbeelding
 
13-4De afgelopen jaren heeft Rabobank West-Friesland een mooie bijdrage geleverd voor onze vereniging, waaronder de bijdrage voor de jaarlijkse hockeydag voor de jeugd en de maatschappelijke betrokkenheid bij de fithockey. Voor de betrokkenheid bij WFHC en de bijdragen die zijn geleverd danken wij de Rabobank. Rabobank West-Friesland heeft aangegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen als hoofd-/shirtsponsor van WFHC Hoorn. De Rabobank heeft de keuze gemaakt om geen individuele (sport)verenigingen zoals WFHC meer te sponsoren. De maatschappelijke betrokkenheid van de Rabobank bij het verenigingsleven blijft, maar zij heeft ervoor gekozen om daaraan een andere invulling te geven. Over de wijze waarop de samenwerking tussen Rabobank en WFHC met ingang van volgend seizoen wordt ingevuld, zijn wij nog met de Rabobank in overleg.
 
Dit biedt dus mogelijkheden voor andere bedrijven om hoofd-/shirtsponsor van WFHC Hoorn te worden. Heeft u een onderneming, of werkt u bij of kent u een onderneming, die een partnership wil aangaan met een mooie, gezellige hockeyvereniging? Laat het ons weten. Wij maken dan graag een afspraak met u om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken. Mogelijk staat uw bedrijfsnaam met ingang van komend seizoen op de circa 680 shirts van onze leden? U kunt hiervoor contact opnemen via: [email protected].
 
Bestaande shirts
Onze bestaande shirts blijven we vooralsnog gebruiken. Hoe komen de nieuwe shirts eruit te zien? Daarover gaan we nog met verschillende, geïnteresseerde partijen in gesprek om daarvoor een concept uit te werken.

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.