WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Algemeen

WFHC bekert door

Nieuws afbeelding
 
10-5

De West-Friese hockeymatadors schrijven ontegenzeggelijk historie door in de strijd met bijna tweehonderd hockeyclubs met verve de kwartfinales van de landelijke bekercompetitie -oftewel de Silvercup- te bereiken. Tot dusverre wist de blauw-witte formatie successievelijk liefst een viertal sterker geachte tegenstrevers uit de Eerste Klasse aan de zegekar te binden. Opmerkelijk is overigens dat van de acht nog resterende titelpretendenten drie teams afkomstig zijn uit de Tweede Klasse van de Noord-Hollandse hockeycompetitie.

Aanstaande vrijdagavond 13 mei ontvangt het tot nu toe in de Silvercup-competitie weergaloos optredend sterrenteam uit Hoorn op zijn thuisbasis wederom een eersteklasser, te weten DSHC, vanouds de Delftse studentenclub.

Slagen onze mannen erin om de halve finales van dit prestigieuze toernooi te bereiken? In de Silvercup-match tegen Alliance werden na het verstrijken van de reguliere wedstrijdtijd shoot-outs genomen, en gewonnen. En wordt de wedstrijd van vrijdag weer net zo bloedstollend spannend als de matches tegen Rood-Wit (4-3) en HUDITO (1-0)?

Volop reden om vrijdagavond aanstaande (13/5) naar het prachtige Sportcomplex van WFHC Hoorn aan de Roskam te Zwaag te komen om onze jongens aan te moedigen in de komende titanenstrijd. De wedstrijd begint om 20.30 uur.

Naast de sportieve strijd te velde is het als vanzelfsprekend ook feest in de ruime kantine van WFHC Hoorn. Het alom vermaarde barteam van de hockeyvereniging staat voor alle gasten klaar om vóór, tijdens en ná de krachtmeting op de kunstgrasmat allerhande lekkernijen en drankjes te serveren.

Komt dat zien!

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.