WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
zomerhockey

Kom naar het Zomerhockeykamp bij WFHC (en krijg een hockeystick cadeau!)

Nieuws afbeelding
 
24-5Deze zomervakantie kan jij weer deelnemen aan de leukste hockeykampen van Nederland op WFHC Hoorn. Plezier en ontwikkeling staan centraal. Jij gaat waanzinnige dagen hebben vol met plezier en uitdaging. Je zal merken dat je tijdens het kamp snel een betere hockeyer wordt. Een masterclass van een topspeler zal hier een bijdrage aan leveren. Met het super uitdagende programma en enthousiaste trainers zal jij optimaal worden uitgedaagd.

 

Gratis stick bij hockeykamp van drie dagen of langer

Op hockeykamp en een nieuwe hockeystick? Dat klinkt toch waanzinnig! Bij elk hockeykamp krijg jij een The Indian Maharadja hockeystick cadeau. Je kan zelf je maat doorgeven op het aanmeldformulier en wij zorgen dat de stick wordt uitgedeeld tijdens het kamp. Bekijk de voorwaarden hier. Wil jij geen gebruik maken van de stickactie? Dan krijg jij na aanmelding €20,00 cashback.

 

Data en informatie

-       18 t/m 22 juli 2022 in de zomervakantie

 

De kampen starten dagelijks om 9:30 uur en zijn afgelopen om 16:30 uur. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem. Je slaapt dus lekker thuis.

 

Inclusief:

o   Heerlijke en gezonde lunch, limonade, fruit en tussendoortjes

o   The Indian Maharadja hockeystick

o   Meet & greet en masterclass van (Jong)Oranje Speler

o   Gegarandeerd beter worden! Lekker fanatiek trainen onder begeleiding van onze speciaal opgeleide hockeytrainers

o   Je persoonlijke hockeycertificaat

 

Hockey- of Tophockeykamp?

Het Original Hockeykamp is voor kinderen van 6-14 jaar en het Tophockeykamp voor kinderen van 8-16 jaar. Tijdens het Original Hockeykamp ga je 75% van de tijd hockeyen en doe je de resterende tijd andere sporten en spellen en zal je gebruik maken van het luchtkussen of knotshockeyboarding. Tijdens het kamp krijg je één masterclass van een topspeler. Tijdens het Tophockeykamp ga je de gehele dag hockeyen en krijg je iedere dan een masterclass, clinic of analyse. Wij maken de groepsindeling op basis van leeftijd en niveau. Ook kan je op het aanmeldformulier aangeven bij wie je in de groep wilt. Bij het maken van de groepsindeling zullen wij jullie samen indelen.

 

Vanaf 5 jaar kan je meedoen aan het Sport & Spelkamp en voor keepers is er het Topkeeperskamp.

 

Inschrijven of meer info: www.nationalesportkampen.nl  

 

Doneer voor Right To Play

Nationale Sportkampen is in samenwerking met Indian Maharadja een samenwerking aan gegaan met Right To Play. Right To Play is een internationale organisatie die de kracht van sport en spelen inzet om het leven te verbeteren van kinderen die opgroeien in armoede, die gevlucht zijn of die te maken hebben met uitbuiting en geweld. Bij aanmelding voor een kamp kan jij €10,00 doneren. Als dank krijg jij een super mooie The Indian Maharadja gymbag. Kijk hier voor meer informatie.

 

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.