WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Waar is het bestuur mee bezig...

Ben jij onze nieuwe secretaris? We Want You!

Nieuws afbeelding
 
17-6Hockey jij bij de (jong)senioren en wil jij het bestuur komen versterken en de brug vormen tussen het bestuur en de (jong)senioren? Voel jij je betrokken bij onze mooie club en wil je deze nog beter laten functioneren? Dan zijn we op zoek naar jou! Een uitgelezen en mooie kans om bestuurlijke ervaring op te doen!

Als bestuur zijn we op zoek naar een nieuwe betrokken secretaris die vanaf 1 juli ons wil komen versterken. Niet alleen ben je secretaris en van daaruit betrokken bij het besturen van de vereniging, ook weet je wat er speelt onder de (jong)senioren en is jouw inbreng van groot belang voor het bestuur. We zijn op zoek naar een betrokken persoon die bestuurlijke ervaring op wil doen, het goed opgezette secretariaat wil voortzetten en wil meedenken en besluiten over allerhande zaken die bij het besturen van een vereniging zich voordoen. Om de week komen we op dinsdagavond bij elkaar voor de bestuursvergadering en indien nodig is er tussendoor ook onderling contact over lopende zaken.

Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan graag contact met ons op! Dat kan via [email protected] maar je kunt natuurlijk ook altijd een van ons even benaderen op de club.

Sportieve groet van het bestuur!

Brechje, Jessica, Vincent, Ferry, Jaap, Hans en Joris

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.