WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemeen

WFHC Familietoernooi

Nieuws afbeelding
 
18-4

Op zondag 7 juli nodigen we jullie uit om deel te nemen aan een dag vol plezier, sportiviteit en gezelligheid. Verzamel je familie en vrienden (hockeyers en niet hockeyers) en schrijf jouw team in! Het belooft een fantastische dag te worden, boordevol hockeyactie en familieplezier.

Het toernooi vindt plaats van 10.00 tot 15.00 uur en biedt een mix van fanatieke wedstrijden en gezelligheid. In een speciale fanatieke én familiare poule zullen teams strijden in 7 tegen 7 wedstrijden. Een perfecte gelegenheid om samen met familie, vrienden en teamgenoten het hockeyveld te betreden en je skills te laten zien!

Inschrijven

Wil je meedoen? Schrijf je dan voor zaterdag 29 juni in door een e-mail te sturen naar [email protected]. De inschrijfkosten bedragen €50 per team. 

Programma
We starten de dag met koffie en taart. Elk team wordt gevraagd om een taart mee te nemen om deze feestelijke start compleet te maken.
Tijdens de pauze ontvangt elk team een lunchbox. En na afloop van alle wedstrijden, is het tijd om te ontspannen en gezellig na te praten met een heerlijke borrelplank.

Dus trommel je familie, vrienden en teamgenoten op en kom samen naar ons Familietoernooi! Het wordt een dag om niet te missen. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op zondag 7 juli voor een onvergetelijke dag vol hockeyplezier en gezelligheid. Tot dan!

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.