WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
zomerhockey

Schrijf je nu in voor Zomerhockey 2024

Nieuws afbeelding
 
8-5

Wat is er leuker om de zomer hockeyend door te brengen? WFHC biedt daarom voor alle jeugdleden Zomerhockey aan. Ook niet leden zijn van harte welkom om mee te doen met Zomerhockey.

 

Zomerhockey vindt plaats in de periode van 10 juni 2024 tot 21 juli 2024 (6 weken). Per week worden er twee trainingen aangeboden.

 

De trainingen zijn anders georganiseerd dan de reguliere trainingen. Je traint mee met de leeftijdscategorie waar je aankomend seizoen (2024-2025) in speelt. Meisjes en jongens uit dezelfde leeftijdscategorie van verschillende teams trainen met elkaar in dezelfde trainingsgroep. Bij Zomerhockey staat het samen plezier maken centraal.

 

Ook als je nog geen lid bent kun je tijdens Zomerhockey kennis maken met hockey. Nodig daarom je vriend of vriendin uit om mee te doen. Niet-leden kunnen zich ook aanmelden voor zomerhockey!

Meedoen?

Stuur een e-mail naar [email protected]. Vermeld in deze e-mail je volledige naam en huidige team waarin je speelt. Niet-leden kunnen zich via de site aanmelden voor Zomerhockey. Vul het inschrijfformulier in op de WFHC-site (onder lidmaatschap/aanmelden). Deelnemers aan Zomerhockey betalen GEEN inschrijfgeld als ze daarna besluiten lid te worden.

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.