WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

WFHC - Arbitrage

1. Heb je vragen en/of planningswensen mail dan het arbitrageteam via [email protected]

2. Zonder scheidsrechters geen wedstrijd. Vandaar ook dat wij als arbitrageteam iedereen met een scheidsrechterskaart indelen om te fluiten. 

3. In het clubhuis is een wedstrijdtafel. Daar meld je jezelf 15 minuten voor de wedstrijd en haal je de bekende gele polo of jas op. Na de wedstrijd kan je de digitale wedstrijdformulieren invullen en de kleding weer inleveren.

4.Onze vereniging volgt de KNHB in het besluit dat een spelend lid, vanaf de B leeftijd, in het bezit moet zijn van een scheidsrechterskaart. Het arbitrageteam zorgt ervoor dat alle leden die hiervoor in aanmerking komen persoonlijk uitgenodigd worden. De leden krijgen toegang tot een digitale leeromgeving en kunnen op de site van de KNHB oefenexamens maken. Een aantal keer per jaar wordt er examen afgenomen. Meestal organiseren wij twee examen sessies in 1 week. Aan het examen zijn kosten verbonden, daarom is iedereen die uitgenodigd wordt verplicht examen te doen. Kom je zonder geldige reden niet op het examen dan worden de kosten van de KNHB aan je doorberekend. Via de ledenadministratie wordt het bedrag automatisch ge├»ncasseerd. Je wordt daarna nogmaals uitgenodigd en kom je dan weer niet, dan kost het weer het examengeld en mag je niet meer meespelen met je team tot je het examen gehaald hebt. 

5. Ook ouders of andere belangstellenden met interesse in fluiten of coachen mogen uiteraard hun kaart halen. Betere spelregelkennis zorgt voor meer spelplezier. Ook zij kunnen ons mailen.

6. Nieuwe scheidsrechters proberen we 2 zaterdagen achter elkaar in te plannen en in te werken in de praktijk. Als je behoefte hebt aan extra uitleg , laat dit dan tijdig weten. 

7. We zijn altijd op zoek naar ouders, coaches of andere belangstellenden die jonge scheidsrechters willen begeleiden in de praktijk bij de eerste 2 fluitbeurten. 
Daarnaast zoeken we versterking van het scheidsrechter-korps, speciaal voor de junioren A en B. Dus wil je deze leeftijd (vaker) fluiten, laat het ons weten.

De laatste wijzigingen inzake veldhockey spelregels staan onder LISA TEAM -> CLUB-> Documenten -> Arbitrage  
 

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.