WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

WFHC - Clubbetaalpas opladen

Ook de WFHC gaat met de tijd mee en accepteert geen contante betalingen meer in het clubhuis. De bar is volledig ‘cashless’ geworden. Hiermee realiseren wij ons ook dat een doelgroep mogelijk uitgesloten wordt.

Jonge kinderen hebben vaak nog geen pinpas. We zien vaak dat er een contactloze betaling gedaan wordt met de pinpas van een ouder, maar de ouders zijn er niet altijd bij. 

Mede om deze reden biedt de club een WFHC betaalpas aan. Deze pas kan gebruikt worden om aankopen te doen bij de bar. De pas staat op naam en kan ‘opgeladen’ worden. Op de pas kan ieder willekeurig saldo opgeladen worden.

U schaft een pas aan of u komt met een bestaande pas naar de bar. De barmedewerker kan het saldo opladen middels een pinbetaling. U pint bijvoorbeeld 10 euro en deze wordt bijgeschreven op de kaart.

Bij de bar kunt u eenvoudig checken wat het saldo op de kaart is. Bent u een kaart verloren laat het dan zo snel mogelijk weten zodat wij de kaart kunnen blokkeren.

Een ‘nieuwe’ pas kunt u aanschaffen bij de bar voor een bedrag van 5 euro. Dit bedrag ontvangt u dan direct als tegoed op de kaart retour.

Contactloos betalen

Betaalpas voorkant

Betaalpas achterkant

 

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.