WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

WFHC - Club-webwinkel


U kunt uw WFHC-hockeykleding en -accessoires bestellen via webshop

Bestel vóór 31 januari jouw nieuwe WFHC shirt/tenue met korting!

Zoals bekend wordt The Indian Maharadja ons nieuwe kledingmerk. Een aantal teams/leden draagt inmiddels de fraaie nieuwe trainingspakken.

Het nieuwe WFHC thuisshirt kan vanaf heden via de clubwebshop worden besteld!

 

Let op: de voorinschrijving stopt 31 januari 2023. Daarna kun je jouw shirt alleen nog tegen de reguliere prijs aanschaffen.

Weet je jouw maat niet? Vanaf vandaag heeft Duijn Teamsport pasmaten beschikbaar. Loop dus gerust even bij Duijn Teamsport binnen om jouw juiste maat te kunnen bestellen. Duijn Teamsport is gevestigd op De Oude Veiling 24 in Zwaag.

Tot 31 januari 2023 geldt voor jou een korting

·       Voor bestellingen van het nieuwe WFHC shirt, gedaan vóór 31 januari 2023, hebben wij met Duijn Teamsport en The Indian Maharadja een aantrekkelijke korting afgesproken: Je betaalt dan EUR 33,50 voor jouw shirt.

Heb je nog geen rokje/broekje van The Indian Maharadja? Dan kun je ook ineens een volledig tenue bestellen.

·       Voor bestellingen gedaan na 31 januari 2023 gaat voor het WFHC shirt de reguliere prijs van EUR 45 gelden. Dit is vergelijkbaar met de prijs van de huidige shirts.

Per 1 april 2023 ziet The Indian Maharadja zich helaas genoodzaakt om, in navolging van diverse andere kledingmerken die hun prijs per 1 januari al hebben aangepast aan de economische omstandigheden, de reguliere prijs van het WFHC shirt te verhogen naar EUR 50.


WFHC-clubcollectie

Bij Duijn Teamsport, en op onze clubwebshop, kun je ook de gehele WFHC-clubcollectie van

The Indian Maharadja bekijken.

·      De nieuwe rokjes/broekjes en trainingspakken van The Indian Maharadja zijn reeds via de clubwebshop of bij Duijn Teamsport beschikbaar.

·      Vind je het leuk om met jouw team bijvoorbeeld ook een (uniform) uittenue, sweater, hoodie of trainingspak te kopen? Dan kan hiervoor gekozen worden uit de WFHC-clubcollectie van The Indian Maharadja. Vraag hiervoor gerust een offerte aan bij Duijn Teamsport.

Wordt jouw team gesponsord en wil jouw sponsor zijn bedrijfsnaam of -logo op de kleding (niet zijnde het thuistenue waar onze hoofdsponsor op staan)? Dan geldt daarvoor ook altijd een sponsorbijdrage voor WFHC. Neem in dat geval altijd eerst even contact op met de sponsorcommissie ([email protected]) om de mogelijkheden te bespreken.


In verband met een recente brand in de sokkenfabriek in Nederland, lopen nagenoeg alle producenten tegen een leveringsprobleem van maatwerk sokken aan. Dit treft ook zowel Duijn Teamsport als The Indian Maharadja. The Indian Maharadja heeft inmiddels afspraken gemaakt met een fabriek in het buitenland. Daarmee komt de productie weer langzaam op gang. Zodra de nieuwe sokken, met het ingeweven WFHC logo, geleverd kunnen worden, zullen we dat direct melden. Tot die tijd zullen standaard witte sokken via Duijn Teamsport leverbaar zijn.


Overgangsperiode huidige tenue

In verband met de afspraken met onze sponsoren mag dit seizoen nog in het huidige WFHC-tenue gespeeld worden. Vanaf 1 juli 2023 moeten alle leden in het nieuwe Indian Maharadja tenue spelen, waarop onze nieuwe hoofdsponsoren zichtbaar zijn. Uiteraard hopen we dat alle leden van de huidige kortingsactie gebruik maken en zo snel mogelijk een nieuw tenue aanschaffen. Dan lopen we er zoveel als mogelijk ook dit seizoen al uniform bij.

 


 

BewarenBewaren
 

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.