WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

WFHC - Fithockey

Dit jaar wordt er op WFHC weer Fithockey gegeven. De training is op woensdagochtend en duurt van 10:00 tot 11:00 uur. De training wordt gegeven op het prachtige complex van de West-Friese HockeyClub (WFHC) Hoorn. Roskam 6 in Zwaag. Informatie en opgeven kan via [email protected]

Fithockey staat voor sporten in de buitenlucht en veilig bewegen in teamverband. Maar ook voor het opdoen van sociale contacten en veel lol met elkaar maken. Kortom, Fithockey is gezond én gezellig. Kom eens een kijkje nemen en ervaar deze uitdagende sport zelf!

De kosten voor Fithockey zijn €50,- per seizoen en u kunt altijd een keer gratis komen meetrainen om Fithockey te ervaren. 

De 55-plussers van nu zijn fitte senioren die midden in het leven staan. Sporten hoort daarbij. Fithockey is dé teamsport bij uitstek voor 55-plussers die gezellig en gezond willen sporten in de buitenlucht. Voor Fithockey is geen ervaring nodig. Iedereen kan gewoon mee doen. Fithockey wordt gespeeld met teams van dames en heren door elkaar. Zonder al te veel inspanning kan kennis worden gemaakt met het kunstgrasveld, de materialen, de hockeytechniek en de Fithockeyspelregels. Er wordt gespeeld met een knots en een zachte bal. Fithockey is dan ook een zeer veilige sport. 

De WFHC-spelleider verzorgt één keer per week een training. Deze training vindt elke woensdag van 10:00 tot 11:00 uur plaats. De 55-plussers kunnen na en voor de training in het mooie clubhuis genieten van een kopje koffie of thee. 
 

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.