WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

WFHC - Informatie lidmaatschap

Denkt u of uw kind er over lid te worden van de WFHC Hoorn?Dan bent u op deze pagina's op het juiste adres! Want vanaf 4,5 jaar (en/of in groep 2 van de basisschool zitten) kunnen kinderen lid worden.U kunt hier alle informatie vinden met betrekking tot het lidmaatschap, de aanmeldingsprocedure, de contributies en u vindt hier ook de ouder informatie brochure.
 
Proeflidmaatschap;
Hockeyvereniging WFHC biedt een proeflidmaatschap van drie weken.Iedereen die lid wil worden kan drie weken mee trainen om te kijken of de hockeysport bevalt. Eerst moet u zich inschrijven door middel van het digitale inschrijfformulier . U wordt uitgenodigd middels een mail door een van onze lijncoordinatoren voor de eerste training. Blijkt na drie weken dat dit niet de sport is die u of uw kind zoekt, dan kunt u direct weer opzeggen zonder contributieverplichting.
 
Definitief lidmaatschap;
Wilt u of uw kind definitief lid worden, dan kunt het inschrijfformulier ondertekend per post verzenden aan onze ledenadministratie.Het aanmeldformulier is tevens voor ons een machtiging om de contributie automatisch van uw bankrekening af te schrijven. Als nieuw lid vindt de indeling in een categorie plaats op basis van leeftijd (behalve in het geval van een trimlidmaatschap). Hiervoor wordt de door KNHB voorgeschreven categorisering gehanteerd.
 
Instroom in teams
Iedereen kan starten met hockey gedurende het seizoen . Het is echter niet altijd mogelijk om direct in een team geplaatst te worden omdat de teams in juni geformeerd zijn voor het volgende seizoen. Als er geen plek is in een team gedurende het seizoen (tot mei) stroom je altijd bij aanvang van het volgende seizoen in in een team.
 

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.