WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

WFHC - Club van 99

Wat is de 'Club van 99'?
Dit is een donateursclub voor alle mensen die WFHC Hoorn een warm hart toedragen en daarom voor een donatie van €99,- per jaar lid willen worden. 

Waar worden deze donaties voor gebuikt?
De gelden die worden geworven door de 'Club van 99' worden besteed aan tophockey, jeugd en accommodatie. Jaarlijks zullen wij aangeven wat er met de gelden bereikt is. Zonder deze bijdrage zouden projecten niet of moeilijk gerealiseerd kunnen worden. Denk hierbij aan een speeltoestel, nieuw buitenmeubilair, bijzonder materiaal voor de trainingen. 

Wat kan je verwachten van de 'Club van 99'?
De 'Club van 99' nodigt een of twee keer per jaar haar donateurs met partner of familie uit voor een evenement. Dit kan zijn bij een Silver Cupwedstrijd met een hapje en een drankje. Of we zorgen voor een familiedag bij een Super Sunday. Ook zal er tijdens de ALV aandacht besteed worden over de ontwikkelingen van WFHC en de 'Club van 99'.

Wie kan lid worden van de 'Club van 99'?
Iedereen die WFHC een warm hart doe draagt, dus (oud)-hockeyers, ouders, vrijwilligers, grootouders, zelfs hele teams, families maar ook de buren... iedereen is welkom.

Lid worden?
Wil je ook lid worden van de 'Club van 99"? Stuur dan een email naar [email protected] en dan nemen we snel contact met je op.


N.B. Wil je een bijdrage doen voor minimaal 5 jaar en dit vastleggen als een zogenaamd periodieke gift dan is de donatie onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar. Wil je van deze regeling gebruik maken, laat ons dat dan weten op [email protected] dan verstrekken we de benodigde informatie.

 

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.