WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

WFHC - Sleutelhouders


Het nieuwe clubgebouw is voorzien van een toegangssysteem waarbij opnieuw met elektronische toegang wordt gewerkt. Als u toegang nodig heeft tot het nieuwe complex dan kunt u een verzoek indienen voor het verkrijgen van een sleutel en alarmcode via [email protected] met daarbij uw naam, functie binnen de club en de reden waarom u de sleutel nodig heeft. De accommodatie commissie zal uw aanvraag in behandeling nemen conform het nieuwe sleutelbeleid dat is vastgesteld voor het nieuwe complex. Er zal zeer terughoudend worden omgegaan met het uitgeven van sleutels.

De sleutels worden uitgegeven door de sleutelbeheerder onder voorwaarde dat u akkoord gaat met de regels rondom het gebruik en het betalen van een borg van € 20,00. Sleutels worden alleen op naam uitgegeven en bij misbruik of uitlenen per direct worden gedeactiveerd.

De keeper kluisjes zijn voorzien van een speciaal cijferslot. Voor het gebruik van een keeper kluisje is een elektronische sleutel nodig om toegang te krijgen tot de ruimte met de kluisjes en een cijferslot voor de individuele kluisjes. Sloten worden enkel en alleen uitgegeven door de WFHC. Een ander slot dan het uitgegeven slot van de WFHC zal worden doorgeknipt en het kluisje zal worden ontruimt. Voor de sloten op het keepers kluisje betaalt de gebruiker een borg van € 35,00.

 

Sponsor uitgelicht

Foto v/d week


FLICKR ALBUM WFHC

Met veel plezier is afgelopen zaterdag weer een fantastische hockeyclinic voor de G-lijn volbracht.


WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, kascommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.