WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd

WFHC - Funkey

Hockey is er voor iedereen, dus ook voor de allerkleinsten! Om 4- en 5-jarigen alvast op een leuke en natuurlijke manier kennis te laten maken met sportief bewegen is er Funkey.

 

Funkey heeft als doel om kinderen spelenderwijs goed te leren bewegen. Het doel van Funkey is terug te vinden in de naam: FUN in goed leren bewegen is KEY. Het gaat dus om méér dan hockey; het programma omvat grondvormen van bewegen, loopscholing, balvaardigheid en een vorm van hockey. Hiermee willen we bijdragen aan de motorische ontwikkeling van deze jongste generatie.

 

Open les:

Op woensdag 17 februari van 16.00 uur tot 16.45 uur is er een open les voor alle kinderen van 4 en 5 jaar. Hierbij kun je kijken of Funkey iets is voor jou sportieveling.  Graag ook voor de open les aanmelden via FunKey FiĆ«sta (openingsles blok 1) (sportstimuleringnederland.nl)

Funkey Trainingen

Op 3 maart start  FunKey blok 1, deze trainingen zijn ook op woensdagmiddag van 16.00 uur tot 16.45 uur en vinden plaats op 3, 10, 17, 24, 31 maart en 6 april. Aanmelden kan via link op de volgende site  FunKey (blok 1) (sportstimuleringnederland.nl)


De kosten zijn €38,- voor 6 lessen.
De trainingen worden gegeven door geschoolde trainers. Deze trainers zijn opgeleid binnen de vereniging dan wel via ROC of ALO.

De trainingen vinden plaats op onze mooie locatie aan de Roskam 6 in Zwaag.

 

Op 19 mei start blok 2 met de Funkey trainingen. Deze trainingen zijn op 19, 26 mei 2, 9, 16, 23, 30 juni en op 7 juli. Aanmelden voor dit blok kan op via de site van Hoorn beweegt.nl FunKey (blok 2) (sportstimuleringnederland.nl)

 

Benodigdheden

De kinderen moeten sportieve sportkleding aan waarin ze makkelijk kunnen bewegen. Ze hebben nog geen speciale hockeyschoenen nodig, maar goede gymschoenen zijn wel aan te raden. De kinderen hebben geen stick, scheenbeschermers of bitje nodig.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht bij onze Jonge Jeugd coƶrdinator of een mailtje sturen aan [email protected]

Ook op WFHC zijn er corona maatregelen, deze krijgen jullie bij aanmelden toe gemaild. 

 

Voor vragen over Funkey kun je contact opnemen met [email protected]

 

 

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.