WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

WFHC - Keeperscorner

Hoorn, 20 september 2015

Keeperscorner nieuw leven ingeblazen

De afgelopen week hebben de keepers van WFHC weer hun keeperscorner teruggekregen. Simone Toxopeus en Ellen Hooning hebben het idee opgevat om het keepersgebeuren weer op te pakken.

Zondagavond 13 september jl. was er in het WFHC clubhuis een bijeenkomst waarin de keepers, na een voorstelronde, te horen kregen welke activiteiten de organisatie voor hen in petto heeft. 
Het was een gezellige avond waarin de wat oudere keepers herinneringen aan de tijd met Det de Beus en Herman ophaalden. Er was ook een "bekende " gast; Tobias Vink.

Tobias is zijn carrière gestart bij WFHC en keept nu bij Klein Zwitserland. Tobias doet een opleiding aan de Johan Cruijff academie. In dit kader gaat hij samen met Simone en Ellen dit seizoen diverse activiteiten organiseren.

We gaan werken aan de verbetering van techniek en onderlinge ondersteuning en natuurlijk ook een hoop lol maken samen. De jongste keeper was 9 jaar en de oudste 66. Zo zie je maar: keepers zijn van alle leeftijden!!

Woensdag 23 september jl. konden de keepers meteen aan de bak. Samen met nog twee trainers van het Johan Cruijff college had Tobias twee verschillende clinic-bloks in elkaar gezet.

Blok 1 was op veld 1 en er werd getraind op techniek. In de pauze was er overheerlijke spaghetti van Roelien in het clubhuis. Daarna volgde het tweede gedeelte van de clinic. Dit was in het clubgebouw en deze training was ter verbetering van de coördinatie armen/benen en het reactievermogen.

Het was heel leuk om te zien hoeveel lol de keepers onderling hadden. Er werd afgesloten met een fanatiek potje handbal met een tennisbal. De animo en positieve reacties achteraf waren overweldigend.

Gaandeweg zal de Keeperscorner weer steeds meer vorm krijgen. Er is een keepersapp-groep opgezet, de keepers gaan zelf een facebook pagina bijhouden en de Keeperscorner-webpagina zal weer regelmatig worden bijgewerkt.

Bij de organisatie van het ‘keepersgebeuren’ ligt momenteel de nadruk op het finaliseren van het keepers-trainingsoverzicht 2015/2016. Tevens zal de activiteitenkalender verder worden uitgewerkt en spoedig worden gepubliceerd op de keeperscorner van wfhc.nl. Er zullen nog veel leuke sportieve activiteiten volgen.

Ben je keeper of heb je interesse om keeper te worden, maar weet je het nog niet zeker, meld je gewoon aan bij [email protected]


 

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.