WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

WFHC - Sponsorinformatie

Sponsors leveren een zeer belangrijke bijdrage aan de club. Van iedere euro die de club uitgeeft komt minimaal 25 cent van sponsors. Zonder sponsors zou de contributie een stuk hoger worden, of zou een groot aantal zaken niet mogelijk zijn op de club (denk hierbij aan kosten van trainingen, onderhoud aan het complex, diverse evenementen, etc.).

Met circa 750 leden is de WFHC Hoorn de grootste sportvereniging in Hoorn en omgeving. Tel je daar de ouders en vrijwilligers bij op, dan kom je al snel op het dubbele aantal mensen, dat met grote regelmaat en betrokkenheid op de club komt. Verder wordt de club ieder weekend bezocht door circa 400 mensen van andere clubs uit Noord-Holland.

Sponsors kunnen via de WFHC Hoorn op een aantrekkelijke manier met deze doelgroep in contact komen. Ook biedt sponsoring een mogelijkheid om uiting te geven aan de maatschappelijke betrokkenheid van de sponsor.

Daarvoor heeft de Sponsorcommissie een aantal aantrekkelijke proposities uitgewerkt:

Tenuesponsoring. Wilt u een specifiek team ondersteunen? Dat kan via tenuesponsoring,  vanaf € 800,- per jaar. U sponsort dan één (selectie)team. Uw logo komt op een van de zijdes van het shirt te staan. Deze overeenkomst geldt voor twee jaar. De prijs is inclusief het aanmaken van de shirts.Wilt u meer dan een team sponsoren, dan kunt u contact opnemen met WFHC Sponsoring.

Bordsponsoring.
Wilt u uw bedrijf/organisatie promoten via reclameborden, onze website en op de beeldschermen in het clubhuis? Denk dan aan bordsponsoring. Een reclamebord op veld A, het hoofdveld, is vanaf € 500,- per jaar. De plaats is aan de overzijde van het clubhuis op veld A. (Wilt u aan de voorzijde hangen, dus direct aan het 'plein', dan kost dit € 750,- per jaar.) Losse borden op veld B, C of D kosten per veld € 250,-. Wilt u op alle velden zichtbaar zijn, dan krijgt u het vierde bord gratis. De sponsorprijs is voor 4 borden is dan geen € 1.500,- maar € 1.250,-. Wilt u de combinatie met 4 velden, maar dan de plaatsing van het bord op het A-veld, aan de voorzijde bij het plein, dan is de totale prijs € 1.500,-. Alle prijzen zijn per jaar. U krijgt dus 3 jaar lang een factuur. De productie van de borden zit in deze prijs. De overeenkomst gaat u voor een periode van 3 jaar aan.

Topsponsor. Wilt u dat sponsoring een serieus onderdeel van uw communicatiestrategie wordt, overweeg dan om Topsponsor te worden. Dit kan al vanaf € 5000,- per jaar? Interesse?
Neem dan contact op met de sponsorcommissie: [email protected]

Voor sponsoren die graag op een andere wijze een bijdrage willen leveren, of op een andere wijze met de leden van de club in contact willen komen, kunnen contact opnemen met één van de leden van de sponsorcommissie.

Meer informatie? Neem contact op met onze sponsorcommissie!
 

Sponsor uitgelicht

Foto v/d week


FLICKR ALBUM WFHC

Met veel plezier is afgelopen zaterdag weer een fantastische hockeyclinic voor de G-lijn volbracht.


WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, kascommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.